Az árról érdeklődjön!
db
Az árról érdeklődjön!
db
Az árról érdeklődjön!
db
Az árról érdeklődjön!
db
Cikkszám
800TIG2400DCPFC
DC TIG és bevontelektródás, kétfunkciós hegesztő áramforrás. Alkalmas réz, szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére. - A hegesztőgép hőmérséklet, áramersség és feszültség érzékelő szenzorokkal biztosítja a stabil mködést és a magas szintű védettséget a rendellenes mködésből származó meghibásodásokkal szemben. - PFC - Power Factor Correction - Teljesítménytényező korrekció, csökkenti az elektromos hálózatra káros kapacitív terhelést, javítva ezzel az energiafelhasználás hatékonyságát. - Digitális OLED kijelző. - 2T/4T/pontehegesztés üzemmódok. - 2.4 GHz-es vezeték nélküli távvezérlés. - Tartozék 4m-es IGrip SR26P, gázhűtéses, potméteres hegesztőpisztoly.
Az árról érdeklődjön!
db
Az árról érdeklődjön!
db
Cikkszám
800TIG3200DC
DC AWI és bevontelektródás kétfunkciós IGBT technológiás hegesztő inverter. Alkalmasak réz, szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére A tisztítási szélesség szabályozása (5 - 95% között) segíti az oxidréteg hatékony eltávolítását hegesztés közben. Hatékony védelmi rendszer A hegesztőgép hőmérséklet, áramerősség és feszültség érzékelő szenzorokkal biztosítja a stabil működést és a magas szintű védettséget a rendellenes működésből származó meghibásodásokkal szemben. 2.4 GHz-es vezeték nélküli vezérlés, távvezérlővel vagy lábpedállal - A távvezérlő kezelőpanelje teljes mértékben megegyezik a hegesztőgép kezelőpaneljével, ennek megfelelően az összes paraméter beállítása lehetséges a távvezérlőn keresztül. - Egymás közelében több hegesztőgép is működhet biztonságosan távvezérléssel, zavaró interferencia nélkül. - A digitális kijelző a hegesztés megkezdéséig a beállított paramétereket mutatja, hegesztés közben pedig a pillanatnyi kimeneti áramerősséget. - A távvezérlő 3db AA elemmel vagy akkumulátorral 180 óra működést biztosít, akár 100 méteres távolságból is. A távvezérlő nem tartozéka a hegesztőgépnek.
Az árról érdeklődjön!
db
Cikkszám
800TIG4200ACDCMW
AC/DC TIG és bevontelektródás, kétfunkciós hegesztő áramforrás vízhűtéssel, hegesztőgépkocsival. Alkalmas alumínium és alumínium ötvözetek, réz, szénacél és rozsdamentes acélok hegesztésére. - A hegesztőgép hőmérséklet, áramerősség és feszültség érzékelő szenzorokkal biztosítja a stabil működést és a magas szintű védettséget a rendellenes működésből származó meghibásodásokkal szemben. - Digitális LCD kijelző. - 2.4 GHz-es vezeték nélküli távvezérlő(külön megvásárolható tartozék). - Tartozék IGrip SR18W, 4m-es vízhűtéses, potméteres hegesztőpisztoly.
Az árról érdeklődjön!
db